ADVANCED TRAINERS/COACHES 

Gerdo Schepel

Natuurgeneeskundig therapeut en Advanced Master trainer Regenesis Healing opleiding en opleidingen Coaching en visualisatie.

Gerdo is eigenaar/partner van de Quantum-Academy.
“Een leraar zal nooit iets kunnen overbrengen als hij niet bereid is te leren van zijn leerlingen”

Van 1980 tot en met 2004 bekleedde hij  top functies in het bedrijfsleven, zowel in Nederland als Amerika. Hij reisde over de gehele wereld, van India tot zuid Amerika, ontmoette vele interessante mensen die op spiritueel gebied belangrijke leermeesters voor hem zijn geworden. Vanaf 1995 heeft hij een grote diversiteit aan natuurgeneeskundige opleidingen gevolgd. Voor de verschillende bewustzijnstechnieken is hij in de leer geweest bij een aantal meesters op dit gebied. Al deze kennis is door de jaren heen gebundeld in de Academy.

Natuurgeneeskundig therapeut. Trainer emotioneel lichaamswerk. Trainer / therapeut Quantum-Breathing (Adem therapie). Trainer / therapeut Quantum-Transformation. Trainer / therapeut Regenesis Healing en Regenesis-Touch. Trainer Coach Spiritueel management.

Jeannette Noordeloos

Natuurgeneeskundig therapeut en Advanced Master trainer Regenesis Healing opleiding en opleidingen Coaching en Visualisatie.

Jeannette is eigenaar/partner van de Quantum-Academy.
“Een leraar zal nooit iets kunnen overbrengen als hij niet bereid is te leren van zijn leerlingen”

Vrijwel haar hele loopbaan werkte Jeannette in de reguliere gezondheidszorg en jeugdgezondheidszorg. Na een grote diversiteit van natuurgeneeskundige studies en opleidingen kwam zij in contact met de Energetische Natuurgeneeswijzen. Zij zegt hierover "Daar heb ik leren zien dat liefde en aandacht de belangrijkste componenten zijn die een mens laten genezen. Er is voor mij niets mooiers dan deze prachtige helende energie iemand aan te mogen bieden, zodat lichaam en geest zichzelf gaan helen".

Natuurgeneeskundig therapeut. NLP Master, NLP leraar HBO. NEI practitioner. Trainer / therapeut Quantum-Breathing (Adem therapie),  Trainer / therapeut Quantum-Transformation.  Trainer / therapeut Regenesis Healing en Regenesis-Touch.

Nicolette van der Spek

Natuurgeneeskundig therapeut en trainer Regenesis-Touch
en Healing workshops.

Vanuit persoonlijke interesse kwam ze al jong in aanraking met alternatieve geneeswijzen. Naast reguliere behandelingen zocht ze ook naar alternatieve/complementaire behandelingen, zowel voor haarzelf als voor haar kinderen. Vaak met een bijzonder resultaat!

Studies en opleidingen: Gezondheidskunde 2e graad,Touch for Health, EFT (Emotional Freedom Technique), TAT (Tapas Acupressure Technique), Allergie Antidotes . Totaal Balans, Regenesis Healing Practitioner en Regenesis-Touch trainer.

Karin Randolph

Natuurgeneeskundig therapeut en trainer Regenesis-Touch
en Healing workshops.

Sinds mijn 30e kan ik energie voelen, waarnemen en doorgeven aan andere mensen. Ik help een ander zijn eigen lichaam ‘aan het werk te zetten’ waardoor het zelfhelend vermogen geactiveerd en versterkt wordt. Iedere keer ben ik weer verbaasd en dankbaar als ik de resultaten zie van een behandeling met Regenesis; hoe positief men hierop reageert. Ieder mens is uniek en reageert dan ook weer anders. Je ziet de ontspanning en hebt ook het besef dat er écht wel iets aan de klachten gedaan kan worden.

REGENESIS TOUCH TRAINERS

Wil Hoogland

Natuurgeneeskundig therapeut en trainer Regenesis-Touch workshops

Na 18 jaar met veel plezier fulltime in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik een aantal jaren geleden het roer omgegooid. Al vele jaren werkte ik met Quantum Touch en heb aanvullend cursussen gevolgd in klassieke massage met anatomielessen en Zwangerschapsmassage. Ik combineerde de massages met Quantum Touch en zag mooie resultaten.

Omdat ik meer wilde weten van de oorspronkelijke Regenesis-Healing Methode van Robert Rasmusson en dieper op de materie wilde ingaan, heb ik de opleiding tot Regenesis-Healing Therapeut gevolgd. Dit is een enorme verdieping in de Quantum materie met onverwachte en wonderbaarlijke resultaten.

Gerda Fortuin

Als leerkracht ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in verschillende groepen van de basisschool. Mijn interesse gaat, naast lesgeven, uit naar het bevorderen van het welbevinden van de mens. Zowel lichamelijk als geestelijk “goed in je vel zitten” is erg belangrijk.

Naast de diploma’s Regenesis Therapie, Bowen Therapie, Ismakogie en Bach Bloesem Remedies ben ik ook in het bezit van de diploma’s Medische Basiskennis HBO, Voedingsdeskundige en Fytotherapie. Ik ben erkend door de beroepsvereniging VBAG en ingeschreven in het SRBAG register. Als zodanig ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg.

Jojanneke Schepel

In opleiding voor Regenesis Therapeut en natuurgeneeskundig therapeut. Geeft samen met Nicolette Regenesis-Touch workshops. Jojanneke is zeer gedreven en met haar grote enthousiasme weet ze mensen te motiveren en te helpen hun weg te vinden naar hun eigen gezondheid.

Studies en opleidingen: Quantum-Touch - Regenesis-Touch en Regenesis-Healing.